16 Şubat 2013 Cumartesi

Bebek-liyoruz


Bebek-liyoruz
Çocuk sahibi olmaya karar veren beş çiftin büsbütün değişen hayatlarının büyülü, tuhaf, eğlenceli anlarına tanık olmaya ne dersiniz?
“Çocuk sahibi olmak” bir çiftin hayatını derinden etkileyecek en büyük kararlardan biri. Her şeyden önce “aşkınızın meyvesinin” gelişi, eski yaşantınıza veda etmek demek. Bundan sonra her anını baş başa geçirdiğiniz günlere, iki kişiden oluşan huzurlu yaşantınıza elveda deyin; çünkü artık atacağınız her adımda önceliğiniz o olacak.
Aslında bu açıdan bakınca çocuk sahibi olmak pek de akıl kârı görünmüyor öyle değil mi? Hele hele de “hamilelik” denen o sıkıntılı sürece katlanmak! Bedeniyle barışık bir kadın için bile bambaşka bir sınav hamilelik. Günler günleri kovalarken büyüyen bir göbek, vücuttaki değişimler ve endişeli bekleyişle mücadele etmek hiç de kolay değil. Baba adayı için de durum pek farklı sayılmaz. Yeni misafirin bütçede açacağı gediğe mi kafa yorsub, hamile eşinin kaprisleriyle mi baş etsin?
Biricik bebeğiniz bu dünyada mutluluğunuzu perçinleyecek en mucizevî güzellik olmasa bunların hiçbirine katlanmazdınız. Ama elbette hepsi de bebeğinizi kucağınıza aldığınızda unutacağınız sıkıntılar. Peki, o mutlu kavuşma anına kadar sizi neler bekliyor? What to Expect When You’re Expecting işte bu sevimli serüvenlere göz atıyor ve ebeveyn olma yolunda tecrübe edeceğiniz ilginç olayları eğlenceli bir üslupla anlatıyor. Tüm dünyada 35 milyondan çok satan ve halen hamile kadınların başucundan eksik olmayan kitap serisinin ilk romanı olan “Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler”den uyarlanan film, beş çiftin ebeveynlik yolunda atlattıkları badirelere odaklanıyor. Kalabalık kadrosuyla dikkat çeken film birçok ünlü oyuncuyu bir araya topluyor. Jennifer Lopez, Dennis Quaid, Elizabeth Banks, Chace Crawford, Anna Kendrick, Chris Rock bu isimlerden birkaçı… Gelin beş çiftimizin hikâyesine şöyle kısaca bir göz atalım.
Jules ve Evan
TV'de oldukça popüler bir sağlıklı yaşam programında boy gösteren spor hocası Evan (Matthew Morrison) ve profesyonel bir dansçı olan sevgilisi Jules (Cameron Diaz) beş çiftimiz arasında sürpriz hamilelikten en çok etkilenen çift oluyor. Jules’in tesadüfen hamile kalması hayli aktif meslek hayatları olan çiftin yaşamlarını yeniden gözden geçirmelerine neden oluyor.
Holly ve Alex
Fotoğrafçı Holly (Jennifer Lopez) ve müzisyen Alex (Rodrigo Santoro) birkaç yıllık evli bir çift. Her ikisi de hayatın güzelliklerinin tadını çıkarmayı seven, özgür ruhlu karakterler. Çocuk yapmaya karar vermelerine rağmen başarısız olunca evlatlık almaya karar veriyorlar. Holly’nin hamile kalamıyor olmanın verdiği üzüntüyle evlatlık bebekleri için eksiksiz ve mükemmel bir hayat kurma çabası, büyümekten ve baba olmaktan korkan Alex’i geriyor.
Wendy ve Gary
Wendy de (Elizabeth Banks) Holly gibi kısırlık sorunuyla boğuşuyorr. Wendy ve kocası Gary (Ben Falcone) büyük bir dikkatle tuttukları takvim sayesinde başarılı olunca, ondan mükemmel bir anne adayı olması bekleniyor. Zira Wendy bebek bakımı konusunda anne adaylarına tavsiye veren bir uzman. Ne var ki hamilelik kendi başına gelince Wendy tamamen dağılıyor. İyi ki yanında onun bütün kaprislerini ve krizlerini olgunlukla karşılayan Gary var.
Ramsey ve Skyler
Gary’nin NASCAR pilotu olan babası Ramsey (Dennis Quaid) ve genç karısı Skyler (Brooklyn Decker) ikiz bekliyorlar. Babalık konusunda tecrübeli olan Ramsey hayli özgüvenli bir karakter. Skyler’ın hamileliği ise sorunsuz geçiyor. Skyler’ın düzgün fiziğini koruması, kendini harika hissetmesi ve hiçbir sorun yaşamaması Wendy ve Gary’nin biraz gerilmesine neden oluyor.
Rosie ve Marco
Rosie (Anna Kendrick) ve Marco (Chace Crawford) birbirlerine rakip iki hırslı şef. Tek gecelik bir kaçamak sonunda Rosie’nin beklenmedik şekilde hamile kalması ikisi için de büyük sürpriz oluyor. Rosie, Marco’nun önlerindeki süreç için bir plan yapmasını isterken ebeveyn olmaya henüz hazır olmayan Marco’un bu haberi hazmetmeye çalışması ikisini de strese sokuyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013. Digitürk Avcılar - İletişim e-mail: seo.istanbul.tr@gmail.com
Template Creating