4 Şubat 2013 Pazartesi

HD PVR İçerik


HD PVR İçerik
DSTV prim buket seçim için beş büyük High Definition kanalları * yemiş olamaz ile.

Discovery HD Showcase (kanal 172) HD kanalları istikrarlı son ektir. Kanal yüksek çözünürlüklü teknoloji vaadini olgusal ve yaşam tarzı eğlence sunan bir 24 saatlik yüksek tanımlı televizyon markasıdır. HD Ağlar önde gelen global sağlayıcısı olarak, kanalın şirketin 29 medya markaları genelinde Discovery HD içeriğin binlerce saatlik sağlayan, rakipsiz içerik sunar.

SuperSport HD (kanal 171) HD spor ev sahipliği yapmaktadır. SA Premier Futbol Ligi, UEFA Şampiyonlar Ligi, İngiliz Premier Ligi futbol maçı;; uluslararası tenis, yerel tenis, Avrupa Turu, ABD PGA Tour ve daha fazlasını içeren golf maçı kanalı yerel ragbi dahil spor kodları, çeşitli ev sahipliği yapmaktadır. Kanal 2010 yılında erken tam 24hour kanalı olacak.

M-Net HD (kanal 170) gibi M-Net, VuZu, M-Net Serisi, M-Net Aksiyon ve M-Net Film gibi kanalları, M-Net aileden programlama çeşitli içerir.

SS HD Ekstra (kanal 174) HD spor programlama çeşitlidir, artı özellikleri kick-off eşzamanlı nedeniyle SuperSport HD ağırlanamaz Dünya Kupası maçları

M-Net Film 1 HD (kanal 175) High Definition gişe kesintisiz film Premium Sağlayıcı.

i-Concerts HD (kanal 173) , Avrupa iConcerts ilk 7/24 HDTV canlı müzik kanalı dünya çapında konser salonlarında ve müzik kulübü bulunan müzik hayranları seyirci hedefliyor.

Dizi, film, yaban hayatı belgesel ve seferlik özel nihai karışımı ile her zaman ağırladı olacaktır. Bonus olarak, programlama bazı - özellikle film, dizi ve promosyonlar - ayrıca surround ses mevcut olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013. Digitürk Avcılar - İletişim e-mail: seo.istanbul.tr@gmail.com
Template Creating