4 Şubat 2013 Pazartesi

DSTV Neler olduğunu görünce


DSTV Neler olduğunu görünce
Sen DSTV Kılavuzu götürecek uzaktan kumandadaki TV Rehberi düğmesine basarak sonraki yedi gün için programlama içerik görüntüleyebilirsiniz.

Dekoder model konumuna göre, farklı işlevlere erişim olacaktır:

Kişisel planlayıcısı
Bu özellik, tüm favori gösterileri için hatırlatıcı ayarlamak ve kendi oluşturabilirsiniz ile program program özelleştirilebilir - kendi özel zevklerine ve tercihlerine uygun tweaked. Hatırlatıcılar tüm kanallar için ya da bir tür seçerek 8 Günlük TV Rehberi kullanarak önceden 8 gün ayarlanabilir. Bu kişiselleştirilmiş program uzaktan kumanda üzerindeki TV Rehberi basarak ve Kişisel Planlayıcısı ve Arama seçerek ulaşılabilir

Tema tarafından ara
Bu özellik sayesinde, temaya göre görüntüleme planlayabilirsiniz. Örneğin, yaban hayatı belgesel zevk varsa, (örn., Bugün) bir süre (örneğin Akşam), tema bir gün seçin (örneğin Güncelliği / Bilgi) ve alt-tema (örneğin yaban hayatı), ve bunun üzerinde gösterecektir Televizyon ekranı, kanal, program başlığı olması ve seçilen zaman diliminde olacak tüm yaban hayatı programların süresi başlayacaktır.

Favorilerim
Favorilerim size favori kanallarınızı seçin ve sadece favori kanallarınızı listeleyen kişiselleştirilmiş TV Rehberi oluşturmanıza olanak veren bir şık özelliğidir. Servisine erişmek için, TV izlerken OK tuşuna basın ve DSTV Menü MY FAVORILER seçin. Lütfen dikkat: Bu özellikler yeni tek bir görünüm ve Dual View kod çözücüleri (değil PVR) için kullanılabilir.

I-Plaka kullanma
Uzaktan kumanda üzerindeki i basarak, size takip ediyoruz kanaldan tuning olmadan diğer kanallarda programlama bilgileri uzaklıkta görüntüleyebilirsiniz. Eğer takip ediyoruz programcı hakkında daha detaylı bilgi arıyorsanız, tekrar i tuşuna basın.

I-plaka yukarı kez i-plaka yukarı kez aşağı ok tuşuna basarsanız, İzlemekte olduğunuz kanalın program bilgisini göz atabilirsiniz. I-plaka yukarı kez sol veya sağ oklarına basın, daha sonra diğer kanallar için programlama bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.

Hatırlatmalar
Eğer DSTV Rehberi veya i-plaka arasında dolaşıyordum ve kesinlikle daha sonrası için planlanan olduğunu izlemek gereken bir program görmek ediyorsanız, programı görüntülemek için bir hatırlatıcı ayarlayabilirsiniz.

Hatırlatıcı takip ediyoruz kanalda açılır bir mesaj olarak oluşabilir, ya da program otomatik ayarlamak için bir hatırlatıcı ayarlayabilirsiniz.

Yukarı veya Banner Hatırlatma Pop
Sonra size uzaktan kumanda üzerindeki kez OK tuşuna basın, için. Anımsatıcı almak istediğiniz programı buldum  (parmaklarınızı hazırcevap, ve iki kez Tamam tuşuna basarsanız, bir otomatik arama hatırlatma ayar olacaktır. Eğer Tamam üç kez basıldığında ettik, hatırlatma iptal edilecektir.)

 Bir mesaj Seçiminizi onaylamak için ekranda pop-up, ve bir B simgesi programın görünecektir. Program başladığında, başka bir ileti seçilen program başladı sizi bilgilendirmek için açılır. Sağ kanal gitmek için OK tuşuna basın. Sen de şu anda takip ediyoruz ne dalmış konum ve hatırlatma iptal etmek isterseniz, EXIT tuşuna basın.

Otomatik Hatırlatma Dinle
Eğer, bir hatırlatma mesajı almak istiyorsanız uzaktan kumanda üzerindeki iki kez OK düğmesine basın istediğinizi programı seçtiğinizde. Bir mesaj Seçiminizi onaylamak için ekranda açılır ve A simgesi programın görünecektir. Program başladığında, başka bir ileti seçilen program başladı ve dekoder X saniye içinde otomatik ayarı olacak ki size bildirmek için açılır. Dekoder sonra otomatik kanal değiştirme ve program götürecek.

Geri sayım Uzaktan kumanda kez OK tuşuna basarak dolmadan da hatırlatma iptal edebilirsiniz.

* Eğer hatırlatma hakkında fikrinizi değiştirdiyseniz, sizin için hatırlatıcı ayarlamış olduğunuz programı bulmak, ve uzaktan kumanda üzerindeki OK kez (otomatik ayar hatırlatma iptal etmek için) veya iki kez (bir afiş hatırlatma iptal etmek için) basın ve hatırlatma kaybolur.

DSTV Dokunmatik
Eğer uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basarsanız, DSTV Touch uygulaması erişebilirsiniz. Bu işe yaramazsa, ya uygulama erişemiyor gerçekten eski bir dekoder varsa veya olan yazılım uygulamasını sağlamak için geliştirme aşamasında olan bir kod çözücü var (Eğer yepyeni bir dekoder satın aldıysanız, bu geçerli olacak Son birkaç yıldır).

Sen Haberler ve Hava Durumu, kesinlikle DSTV hakkında bilmeniz gereken tüm şık bilgileri sunmaktadır SuperSport çetele, abone şartları ve koşulları, dekoder bakım planı şartları ve yasal uyarılar yanı sıra Hakkımızda bilgilerine ulaşabilirsiniz .

Kanal Izgara
Ne şu anda diğer kanallarda oynuyor görüntülemenizi sağlar kanal kılavuzunda getirmek için DSTV uzaktan kumanda üzerindeki ok tuşuna basın. O da sizin seçtiğiniz herhangi bir kanala ayarlamak için izin verecektir!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013. Digitürk Avcılar - İletişim e-mail: seo.istanbul.tr@gmail.com
Template Creating