16 Şubat 2013 Cumartesi

Bunun adı aşk savaşı


BUNUN ADI AŞK SAVAŞI
Çok yakın iki dost ve iş ortağı olan iki CIA ajanı aynı kadına âşık olursa ne olur? Reese Witherspoon, Chris Pine ve Tom Hardy'yi bir araya getiren This Means War, (İyi Olan Kazansın) düşman ülkeleri dize getiren iki azılı ajanın aynı kadını elde etmek için verdiği kıyasıya mücadeleyi anlatıyor.
“Supernatural”, “Nikita” gibi başarılı dizilerin de yapımcılığını üstlenen MCG'nin yönettiği This Means War, hem sıkı aksiyon içeren ajan filmlerinin takipçilerine, hem de tutkulu aşkları konu alan romantik komedi sevenlere hitap edecek bir film. This Means War, iki adam ve bir kadın arasında yaşanan bir aşk üçgenini anlatıyor. Fakat bu sefer durum biraz daha farklı, çünkü aynı kadın için çarpışan filmin iki esas adamı da CIA ajanı... Hal böyle olunca da rekabet farklı bir boyuta taşınıyor. Esas kızı kapmanın peşindeki ajanlarımız, casusluk becerilerini ve son teknoloji silahları bu sefer birbirlerini sabote etmek için kullanıyorlar. Elbette amaç rakibi alt edip, yarışta öne geçmek ve kızın kalbini çalmak. Er ya da geç içlerinden biri oyun dışı kalacak. Bakalım bu yarışın galibi kim olacak?
Savaş başlasın!
Sıkı dost olan iki CIA ajanı FDR Foster ve Tuck Hansen, önemli bir görev için Hong Kong’a giderler. Burada, kitle imha silahı satın almanın peşindeki uluslararası bir suçlu olan Karl Heinrich’in peşine düşecekler. Ancak operasyon sırasında işler çığrından çıkar ve Heinrich’in ağabeyi Jonas hayatını kaybeder. Operasyonu tamamlayan ajanlarımız Amerika’ya geri dönünce, patronları Collin sonları bir süreliğine sahadan çeker. Tam bir kadın düşkünü olan FDR gerçek hayatta kendini gemi kaptanı olarak tanıtarak kimliğini gizlemektedir. Katie adında eski bir eşi ve Joe adında küçük bir oğlu olan Tuck’ın düzmece mesleği ise seyahat acenteliğidir. Yalnızlıktan bunalan Tuck, online bir çöpçatan sitesine kaydolur ve bir şirkette ürün testi yapan Trish ile tanışır. Buluşan ikili güzel vakit geçirirler. Kısa bir süre sonra bir mağazada Lauren’ı gören FDR, kim olduğunu bilmediği güzel kadına kur yapar ve onu buluşmaya ikna eder. Ancak aralarında bir tartışma yaşanır. Bu sırada Lauren’ın eski erkek arkadaşı ve yeni nişanlısıyla karşılaşırlar ve Lauren, eski sevgilisine hava atmak için FDR ile tutkulu bir birliktelik yaşıyormuş gibi davranır. Bu sırada başta pek de hoşlanmadığı FDR’den etkilenen Lauren’ın kafası karışmıştır. Yakın bir arkadaşının tavsiyesi üzerine her ikisini de tanımaya karar verir. Bu sırada FDR ve Tuck aynı kadınla flört ettiklerini fark ederler ve aralarında bir anlaşma yaparlar. İkisi de onun için savaşacak ve sonunda iyi olan kazanacaktır. Elbette iki ajan da bu süreçte casusluk kabiliyetlerini konuşturmaktan geri durmazlar. Bu sırada Heinrich intikam için peşlerine düşmüştür ve Trish’in hayatı da tehlikededir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2013. Digitürk Avcılar - İletişim e-mail: seo.istanbul.tr@gmail.com
Template Creating